Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 65 m²
Építési állapot használt
Építési mód
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 1878 m²
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült 1968
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Energetika ff: 201%–250% átlagos
Eladó Erdőhorváti ( Borsod -Abaúj-Zemplén -Megye) hegyektől körülvett kis falujában egy tájjellegű csalási ház. A házat 1968-ban építették terméskőből, mélyalapozással. Az idők folyamán folyamatosan közművesítették. Így alakult ki a mai arculattá. A ház teljes összközműves rendelkezik, fürdőszoba, 2 szoba, konyha található benne. Elosztása a klasszikus három osztásos paraszt ház. Kisebb ráncfelvarrás után kiváló pihenő helyként szolgál. A ház folytatásában található két külön bejáratú belső deszka padlásos, gerendázats helyiség, amiből további lakóhelyiséget lehet kialakítani. A két helyiség kiválóan alkalmas egy kis külön apartman kialakítására. Mivel külön bejáratú a főépülettől.
Az udvar három osztásos előkert, gazdasági udvar, és gyümölcsös. A telek a hegyoldalra nyúlik fel, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a falura.
Ajánljuk mindazoknak, akik csendre pihenésre, jó levegőre vágynak, akik gyereket szeretnének nevelni nyugodt, biztonságos körülmények között. De azoknak is, akik túrázni szeretnének. A közelben van Sárospatak, Megyerhegyi tengerszem tó, a Huták, Regéc vára és még megannyi látnivaló.
További információkért keresse fel a www.hajduhaziroda.hu oldalunkat.

Ár

Irányár 7.1 millió Ft (109.23 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Hajdú-Ház Ingatlaniroda
Név Kiss Erika
Telefon +36 20 340 Mutasd
Email hajduhaz@ Mutasd
CSOK
igényelhető