Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 150 m²
Építési állapot használt
Építési mód YTONG
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 633 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés geotermikus / zöldenergia
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült kb. 1980
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Alkuképes áron Eladó Hajdúböszörmény belvárosában egy 150 m2, két család részére is alkalmas, 4 szoba + nappalival rendelkező családi ház. A ház rendkívüli gondossággal került átépítésre. Az átépítés során bővítés is történt. Az utcai rész még az eredeti stílusát mutatja, de már jelen van a laminált padló és parketta burkolat, a vidám modern megvilágítás. Az étkező kiválóan alkalmas családi ünnepek lebonyolítására. A fürdőszoba tágas, sarok kádja biztosítja a wellness érzést. A hálószobát a családi ház nyugodt csendes részére helyezték.
Az étépítés során egy emeleti rész is került a családi házra, ami 2 szobából álló külön bejárattal rendelkező, fürdőszoba és gardrób helyiséggel rendelkező lakrész. Ehhez tartozik egy 14,5 m2 terasz rész. A családi ház rendelkezik egy 2 állásos gépkocsi tárolására alkalmas garázzsal, és egy kamrával, ami 30 m2 plusz helyiségeket jelent a család résére. A családi ház fűtéséről és használati meleg víz ellátásáról geotermikus energia gondoskodik. Az energiafelhasználást napkollektor csökkenti.
Az ingatlant kifejezetten azoknak ajánljuk, akik értékelik a modern építészetet, technológiát. Környezet védelemre nagy hangsúlyt fektetnek.
További információkért keresse fel a www.hajduhaziroda.hu oldalunkat.

Ár

Irányár 51 millió Ft (323,81 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Hajdú-Ház Ingatlaniroda
Név Kiss Erika
Telefon +36 20 340 Mutasd
Email hajduhaz@ Mutasd
kétgenerációs