Hajdú-Ház Ingatlaniroda

Rólunk

Eladó, kiadó családi ház, lakás. Társasházak képviselete. Ingatlan értékbecslés, hitel ügyintézés

Rólunk

Ingatlankezelés területén szerzett több éves szakmai tapasztalat (1988). A privatizációval (1995) egyidejűleg kezdődő társasház kezelői területen szerzet, több tíz éves szakmai és gyakorlati tapasztalat. Képviseletem jelenleg több száz lakásra és nem lakás céljára szolgáló helyiségek, valamint üzlethelyiségek kezelésére terjed ki. Fő tevékenység az ingatlankezelés és bérbeadás, társasházak üzemeltetése, felújírása, karbantartása. Mind e mellett eseti tanácsadást és társasházak válság kezelése.

Az ingatlankezelés területén szerzett tapasztalatokat kamatoztatni kívántam az ingatlan értékesítés területén is. Ennek megfelelően alakítottam ki arculatomat. Kis csapatommal több ezer sikeres eladáson vagyunk túl. Irodánk kimagasló számban értékesít használt és új ingatlanokat, valamint ad bérbe lakásokat. A már több éves szakmai tapasztalat segít a legjobb mederbe terelni az eladásra kínált ingatlan állagának felmérését, megállapítását  az irány ár kialakítását, segít felhívni a figyelmét a leendő vásárlónak, a benne rejlő lehetőségekre.
Immár a belföldi ügyfelek mellett egyre több külföldi ügyfél keresi meg irodánkat, hogy velünk dolgozhasson. 

Banki hátterünk lehetővé teszi, hogy ügyfeleinknek a legjobb ajánlatokat kínáljuk, legyen az lakás vásárlás, felújítás, vállalkozói hitelek, megtakarítások, vagy számlavezetés lehetőségei.

Családtámogatási rendszerrel kombinált magánszemélyi hitelezés.

Ügyfeleinknek nincs más dolga, mint kiválasztani a számára legmegfelelőbb ajánlatot.

Ahhoz, hogy megfelő szolgáltatási szintet tudjam nyújtani, folyamatosan képzem magam. Társasház kezelésből mester vizsgát tettem, míg ingatlan szakma területén szakértőként tartanak számon. 

Ma már nem csak Hajdú- Bihar Megyében vagyunk jelen, de megnyitottuk új irodánkat a Borsod - Abaúj- Zemplén Megyében is. Komlóska Rákóczi út 36


Cím: 4220 Hajdúböszörmény Korpona u. 1/A


e-mail: hajduhaz@gmail.com


Web: https://www.hajduhaziroda.hu
IngatlanközvetítésIngatlan referens


Kiss Erika
Kiss Erika
Ügyvezető ingatlanszakértő
📞
+36-20-340-

✉️
hajduhaz@

Ingatlan ajánlataim
Bemutatkozás
Lépj velünk kapcsolatba.

Amennyiben kérdése merülne fel, küldje el elérhetőségét és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a https://www.hajduhaziroda.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

Kiss Erika - Hajdú-Ház Ingatlaniroda

Hiba történt!